Meister Hightech vloeren - Focke Houtenvloeren

Meister Hightech vloerenmeister-logo-5b

Lindura collectie – een sterk karakter.

Niets is zo krachtig als een idee, waar de tijd rijp voor is. Met Lindura® presenteert MEISTER nu weer een innovatie die het bedrijf zelf heeft ontwikkeld. De Wood-Powder-technologie verandert daarbij een normale houten vloer in een unieke houten hightech-vloer. Deze wereldprimeur combineert toplagen van echt hout met Wood-Powder en is opnieuw een voorbeeld van het enthousiasme waarmee wij steeds weer nieuwe vloeren ontwikkelen.

De toplagen van echt hout met hun rijkdom aan scheuren, knoesten en poriën bieden de beste voorwaarden voor een blijvende verbinding met het natuurlijke materiaal van Wood-Powder. Het resultaat zijn levendige tot rustieke, geborstelde en natuurgeoliede landhuisplanken met een fascinerende, tot nu toe ongekend optiek en een opmerkelijke stevigheid – precies wat echte karakters onderscheidt. Lindura® staat voor duidelijke oorspronkelijkheid, want door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en houtporiën bijzonder benadrukt. Natuurgeolied en met een rijk kleurenspel is elke plank op die manier een begroeting uit de natuur en door de fijne Wood-Powder is Lindura® niet alleen stevig, maar vanuit elk oogpunt ook uniek componenten.

Maatvoering: Eikenvloeren 11 mm dik x 27 cm breed x 2.20 m1 lang of 11 mm dik x 32 cm breed x 2.70 m1 lang. Lariksvloeren 11 mm dik x 32 cm breed x 2.70 m1 lang. Vloerdelen zijn geborsteld en natuurgeolied. Vanaf 53.50 p/m2

Catega Flex collectie – De soepel slanke designvloer

De authentiek ogende houtdessins van onze nieuwe design vloerbedekkingen zijn ontleend aan echt hout. Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren. MEISTER designvloeren zijn bijzonder robuust. Design vloerbedekkingen leveren de ideale voorwaarden om zowel particuliere als commerciële ruimtes bij normale belasting vorm te geven. De nieuwe designvloer is het antwoord van Meister op de populaire pvc-vloer. Catega Flex is 100% vrij van pvc, ftalaten en andere weekmakers. In plaats daarvan is de vloer grotendeels gemaakt van hout. Vanwege deze kenmerken mag Catega Flex het milieukeurmerk Der Blaue Engel dragen. Dit maakt duidelijk dat aan deze vloer geen enkele ecologisch bezwaar kleeft. Van echt tot trendy bieden de Catega Flex vloeren een grote optische variatie.

Maatvoering: Catega Flex vloeren 5 mm dik x 21.6 cm breed x 2.15 m1 lang . Vloerdelen zijn geborsteld .

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende prijsopgave of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Share